Drone video laten maken

Als u een mooie video wilt maken van uw dorp of stad, dan kan een drone hiervoor een erg leuke oplossing zijn. Een drone kan namelijk een zeer mooi beeld maken van het dorp. Veel mensen kiezen er dan ook voor om alleen hun eigen buurt met een drone te laten filmen, iets wat natuurlijk een prima beslissing is. Echter kan het leuker zijn om een veel groter gebied te filmen met een drone. Wat dacht u van uw hele regio? In videoclips word ook vaak gebruik gemaakt van een drone en dat is natuurlijk niet voor niets. Een video maken met een drone is helemaal niet zo lastig. Een drone video is daarnaast erg leuk, omdat een prachtig landschap heeft en daardoor weet u zeker dat uw drone filmpje echt helemaal tot zijn uiting komt!

Drone video : soorten drones

Drone video laten maken

Belangrijk is het om te weten dat wanneer u een drone wilt kopen, er veel soorten drones op de markt worden aangeboden. Elke drone heeft toch wel wat andere specificaties beschikbaar. Zo is dat ook met de camera's het geval. Sommigen camera's van drones zijn echt super goed. Dit gaat dan over de duurdere drones. Het enige nadeel is dus helaas wel dat de prijs vrij duur is. Zeker als u gewoon maar een filmpje wilt maken voor eigen gebruik, kan het best duur zijn om zo'n drone aan te schaffen. In dit geval is het handig om een goedkopere drone te kopen. Op die manier kan u een beetje ervaring opdoen met het maken van video's. Wanneer de drone u echt bevalt, kan u er simpelweg voor kiezen om een wat duurdere drone te kopen, met een betere camera en dus ook een betere kwaliteit. U hoeft zelf natuurlijk geen drone aan te schaffen als wij het werk voor u doen! Wij bezitten namelijk zelf de beste drones, met de beste camera's!

Drone video : de camera van de drone

Bijna elke drone heeft dus, zoals we al eerder zeiden, een wel redelijk goede camera. De wat goedkoper drones hebben meestal een ingebouwde camera die goed vast zit, maar waar de kwaliteit niet altijd zo goed van is. Uiteraard kan u dit na afloop altijd bewerken, maar dit is toch wel een heel gedoe. Een ingebouwde camera is vaak aan de onderkant of in het midden van de drone bevestigd. Als u echter kijkt naar het wat duurder segment van drones, dan zal u zien dat deze vaak een veel betere camera hebben. De camera is vaak door het bedrijf zelf ontwikkeld en heeft echt een hele goede (vaak hd) kwaliteit waarmee u de mooiste video's kan maken. Tevens is het zo dat u er bij dit soort drones voor kan kiezen om er zelf een actiecamera op te zetten die voor u gemakkelijk is om te bewerken. Heel veel mensen kiezen er dan ook voor om er een GoPro op te laten zetten, zodat u echt verzekerd bent van de beste kwaliteit. Ook kan u dan zelf een keuze maken uit een GoPro die u zelf wilt gebruiken. Misschien heeft u er al eentje en dan hoeft u niet eens een nieuwe te kopen. Het voordeel van een GoPro is het feit dat veel mensen weten hoe ze ermee moeten omgaan. Met een ingebouwde actiecamera van de nieuwe drone weet u misschien niet hoe u de filmpjes naar de computer kan sturen. Dit zijn echter wel dingen die belangrijk zijn om te weten. Echter is hoeft u dit niet te weten als u het werk aan ons overlaat! Zoals gezegd, maken wij de beste en de mooiste drone video !

Drone video : de voordelen van een app

Drone video

Als u toch nog niet overtuigd bent om het u gemakkelijk te maken, en u zelf een drone wilt kopen, zijn er nog enkele belangrijke aspecten waarmee u rekening moet houden. Een ander belangrijk item waarmee u rekening dient te houden bij de aanschaf van een drone, is of er een app bij zit. Heel veel mensen vinden het namelijk erg prettig om een app te hebben. Een app heeft veel voordelen zoals:

  • drone besturen via mobiele apparaten
  • drone live volgen
  • video's kunnen onmiddellijk gedeeld worden
  • informatie over de drone volgen

Hier volgt een korte uitleg bij elk van bovenstaande voordelen.

Drone besturen via mobiele apparaten

Drone video

U kan de drone via uw mobiel toestel besturen. Waar u ook bent, via de bluetooth connectie kan u de drone gewoon met uw mobiele apparaat of tablet verbinden. Op die manier kan u, door middel van zeer eenvoudige knoppen, zelf selecteren hoe u wilt dat de drone vliegt. Wilt u bijvoorbeeld dat de drone omhoog gaat, dan houdt u gewoon het knopje omhoog ingedrukt, zo simpel is het.

Drone live volgen

Drone video

Het tweede voordeel van een app is dat u de drone live kan volgen. Wanneer u geen app hebt en maar gewoon een actiecamera gebruikt, dan is het zo dat u deze beelden pas kan zien nadat u ze naar de computer heeft gestuurd en dan pas kan u de beelden bekijken. Bij een app kan u dus live meekijken. Erg veel gebruikers vinden dit fijn, omdat ze dan precies weten waar hun drone zich bevindt. Zeker als u een wat duurdere drone gekocht heeft, hetgeen waarschijnlijk nogal een grote investering is geweest, wilt u natuurlijk wel graag weten hoe hoog de drone ongeveer vliegt en waar de drone zich bevindt. U wilt immers niet dat uw drone te hoog vliegt en dat u hem kwijtraakt. Dit is spijtig genoeg al wel eens gebeurd. Als u geen grote investeringen wilt maken en wanneer u op veilig wilt spelen, doet u er goed aan om gebruik te maken van onze drone video !

Video's kunnen onmiddellijk gedeeld worden

Drone video

Het derde voordeel van een live drone app, is dat u de video meteen met uw vrienden kan delen. U kan de video ook gewoon opslaan terwijl u aan het filmen bent en deze kan u dan gewoon met uw vrienden delen. Dit kan u doen via de sociale media die u gewoon gewend bent te gebruiken, zoals Facebook, Instagram, enzovoort. Vervolgens kan u deze video's delen met uw vrienden en dat is een functie die toch wel erg veel gebruikers ontzettend leuk vinden. Ook het opslaan is gewoon erg handig, zodat u de video altijd aan iedereen kunt laten zien wanneer u dat wilt.

Informatie over de drone volgen

Drone video

Het laatste voordeel dat voor u erg handig kan zijn, is het feit dat u met een mobiele app een mooi totaal overzicht hebt. Veel mensen willen graag weten hoeveel bijvoorbeeld de accu van hun drone is wanneer hij in de lucht is. Via een app kan ook u dat gemakkelijk zien!

Wilt u zelf geen drone aankopen? Dat is geen enkel probleem! Wij beschikken namelijk over de beste drones die er momenteel op de markt zijn. Met dit toestel maken wij vervolgens de gewenste drone video voor u!

Dronefotografie

Ook dronefotografie is mogelijk bij D Solutionz